Effect of Washing on the Quality of Surimi-Like Preparation Obtained from Soft Tissue of Freshwater Mussel Sinanodonta woodiana (Lea, 1834) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Washing on the Quality of Surimi-Like Preparation Obtained from Soft Tissue of Freshwater Mussel Sinanodonta woodiana (Lea, 1834)

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Jerzy Stangierski

    Jerzy Stangierski

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Andrzejewski

    Wojciech Andrzejewski

  • Zdjęcie użytkownika  Bożena Grześ

    Bożena Grześ

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Konieczny

    Piotr Konieczny

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Urbańska

    Maria Urbańska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Aquatic Food Product Technology nr 27, wydanie 9, strony 961 - 974,
ISSN: 1049-8850
ISSN:
1049-8850
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/10498850.2018.1518360
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 11 razy

Meta Tagi