Effect of Washing on the Quality of Surimi-Like Preparation Obtained from Soft Tissue of Freshwater Mussel Sinanodonta woodiana (Lea, 1834)
Abstrakt
Cytowania
-
6
CrossRef
-
0
Web of Science
-
6
Scopus
Autorzy (6)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Journal of Aquatic Food Product Technology
nr 27,
wydanie 9,
strony 961 - 974,
ISSN: 1049-8850 - ISSN:
- 1049-8850
- Rok wydania:
- 2018
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/10498850.2018.1518360
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 20 razy