Effect on Phytochemical Content and Microbial Contamination of Actinidia Fruit after Shock Cooling and Storage - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect on Phytochemical Content and Microbial Contamination of Actinidia Fruit after Shock Cooling and Storage

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology nr 25, wydanie 1, strony 155 - 166,
ISSN: 2344-150X
ISSN:
2344-150X
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/aucft-2021-0015
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi