Effectiveness of E-Beam Radiation against Saccharomyces cerevisiae, Brettanomyces bruxellensis, and Wild Yeast and Their Influence on Wine Quality - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effectiveness of E-Beam Radiation against Saccharomyces cerevisiae, Brettanomyces bruxellensis, and Wild Yeast and Their Influence on Wine Quality

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Błaszak

    Magdalena Błaszak

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Jakubowska

    Barbara Jakubowska

  • Zdjęcie użytkownika  Sabina Lachowicz-Wiśniewska

    Sabina Lachowicz-Wiśniewska

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Migdał

    Wojciech Migdał

  • Zdjęcie użytkownika  Urszula Gryczka

    Urszula Gryczka

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. inż. Ireneusz Dariusz Ochmian

    Ireneusz Dariusz Ochmian prof. dr hab. inż.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 28, wydanie 12,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules28124867
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 3 razy

Meta Tagi