Effects of steaming on health-valuable nutrients from fortified farmed fish: Gilthead seabream (Sparus aurata) and common carp (Cyprinus carpio) as case studies - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effects of steaming on health-valuable nutrients from fortified farmed fish: Gilthead seabream (Sparus aurata) and common carp (Cyprinus carpio) as case studies

Abstrakt

Cytowania

  • 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 9

    Scopus

Autorzy (21)

  • Zdjęcie użytkownika  Vera Barbosa

    Vera Barbosa

  • Zdjęcie użytkownika  Ana Maulvault

    Ana Maulvault

  • Zdjęcie użytkownika  Patrícia Anacleto

    Patrícia Anacleto

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Santos

    Marta Santos

  • Zdjęcie użytkownika  Mónica Mai

    Mónica Mai

  • Zdjęcie użytkownika  Helena Oliveira

    Helena Oliveira

  • Zdjęcie użytkownika  Inês Delgado

    Inês Delgado

  • Zdjęcie użytkownika  Inês Coelho

    Inês Coelho

  • Zdjęcie użytkownika  Marisa Barata

    Marisa Barata

  • Zdjęcie użytkownika  Ravi Araújo‐Luna

    Ravi Araújo‐Luna

  • Zdjęcie użytkownika  Laura Ribeiro

    Laura Ribeiro

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Eljasik

    Piotr Eljasik

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Sobczak

    Małgorzata Sobczak

  • Zdjęcie użytkownika  Jacek Sadowski

    Jacek Sadowski

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Tórz

    Agnieszka Tórz

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. inż. Remigiusz Andrzej Panicz

    Remigiusz Andrzej Panicz prof. dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Jorge Dias

    Jorge Dias

  • Zdjęcie użytkownika  Pedro Pousão-Ferreira

    Pedro Pousão-Ferreira

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Carvalho

    Maria Carvalho

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Martins

    Marta Martins

  • Zdjęcie użytkownika  António Marques

    António Marques

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food and Chemical Toxicology nr 152,
ISSN: 0278-6915
ISSN:
02786915
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.fct.2021.112218
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 8 razy

Meta Tagi