Exploring the Influence of Origin, Harvest Time, and Cultivation Method on Antioxidant Capacity and Bioactive Compounds of Matcha Teas - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Exploring the Influence of Origin, Harvest Time, and Cultivation Method on Antioxidant Capacity and Bioactive Compounds of Matcha Teas

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Jakubczyk

    Karolina Jakubczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Kinga Szymczykowska

    Kinga Szymczykowska

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kika

    Joanna Kika

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Palma

    Joanna Palma

  • Zdjęcie użytkownika  Klaudia Melkis

    Klaudia Melkis

  • Zdjęcie użytkownika  Rami Alshekh

    Rami Alshekh

  • Zdjęcie użytkownika  Dominika Maciejewska-Markiewicz

    Dominika Maciejewska-Markiewicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 13, wydanie 8,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2024
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods13081270
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi