Fermentation of native wheat, potato, and pea starches, and their preparations by bifidobacterium - changes in resistant starch content - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Fermentation of native wheat, potato, and pea starches, and their preparations by bifidobacterium - changes in resistant starch content

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES nr 30, wydanie 1, strony 9 - 14,
ISSN: 1212-1800
ISSN:
12121800
Rok wydania:
2012
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.17221/18/2011-cjfs
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 14 razy

Meta Tagi