Freezing enhances the phytocompound content in cornelian cherry (Cornus mas L.) liqueur - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Freezing enhances the phytocompound content in cornelian cherry (Cornus mas L.) liqueur

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES nr 38, wydanie No. 4, strony 259 - 263,
ISSN: 1212-1800
ISSN:
12121800
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.17221/13/2020-cjfs
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 51 razy

Meta Tagi