Functional properties of edible films for food applications - a review - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Functional properties of edible films for food applications - a review

Abstrakt

Application of natural polymers to forming edible films for food applications has been reviewed. Due to the hydrophilic nature of proteins and polysaccharides, films prepared from these polymers are too susceptible to moisture. Modification of them with critically selected a suitable compounds can result in their improved functional properties and making them useful for food packaging.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Aktywność konferencyjna
Typ:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Tytuł wydania:
14th International Symposium of Students and Young Mechanical Engineers :''Advances in Chemical and Mechanical Engineering". - Vol. 1/2, Gdansk, 5th-7th May 2011 strony 207 - 209
Język:
angielski
Rok wydania:
2011
Opis bibliograficzny:
Gottfried K., Staroszczyk H., Kołodziejska I.: Functional properties of edible films for food applications - a review// 14th International Symposium of Students and Young Mechanical Engineers :''Advances in Chemical and Mechanical Engineering". - Vol. 1/2, Gdansk, 5th-7th May 2011/ ed. ed. C. Fijało. - Faculty Mechanical Engineering, Chemical Faculty Gdansk University of Technology. Gdańsk: , 2011, s.207-209
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 102 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi