Functional relationships between phytochemicals and drying conditions during the processing of blackcurrant pomace into powders - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Functional relationships between phytochemicals and drying conditions during the processing of blackcurrant pomace into powders

Abstrakt

Cytowania

  • 3 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 0

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Michalska

    Anna Michalska

  • Zdjęcie użytkownika  Aneta Wojdyło

    Aneta Wojdyło

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Łysiak

    Grzegorz Łysiak

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Lech

    Krzysztof Lech

  • Zdjęcie użytkownika  Adam Figiel

    Adam Figiel

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
ADVANCED POWDER TECHNOLOGY nr 28, wydanie 5, strony 1340 - 1348,
ISSN: 0921-8831
ISSN:
09218831
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.apt.2017.03.002
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 53 razy

Meta Tagi