Genotoxic food components - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Genotoxic food components

Abstrakt

W rozdziale omówiono szczegółowo występowanie, mechanizm powstawania, działanie oraz ryzyko chorób nowotworowych związane ze związkami rakotwórczymi występującymi w żywności.

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Tytuł wydania:
Carcinogenic and anticarcinogenic food components. strony 69 - 94
Język:
angielski
Rok wydania:
2006
Opis bibliograficzny:
Bartoszek-Pączkowska A.: Genotoxic food components// Carcinogenic and anticarcinogenic food components./ ed. eds: W. Baer-Dubowska, A. Bartoszek, D. Malejka-Giganti. Boca Raton: CRC Taylor & Francis, 2006, s.69-94
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1201/9781420039269.ch4
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 69 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi