Green tea protects against ethanol-induced lipid peroxidation in rat organs - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Green tea protects against ethanol-induced lipid peroxidation in rat organs

Abstrakt

Cytowania

  • 7 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 9 1

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Justyna Ostrowska

    Justyna Ostrowska

  • Zdjęcie użytkownika  Irena Kasacka

    Irena Kasacka

  • Zdjęcie użytkownika  Andrzej Różański

    Andrzej Różański

  • Zdjęcie użytkownika  Elżbieta Skrzydlewska

    Elżbieta Skrzydlewska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
ALCOHOL nr 32, wydanie 1, strony 25 - 32,
ISSN: 0741-8329
ISSN:
0741-8329
Rok wydania:
2004
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.alcohol.2003.11.001
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 60 razy

Meta Tagi