Impact of the addition of resistant starch from modified pea starch on dough and bread performance - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Impact of the addition of resistant starch from modified pea starch on dough and bread performance

Abstrakt

Cytowania

  • 3 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4 2

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY nr 231, wydanie 4, strony 499 - 508,
ISSN: 1438-2377
ISSN:
1438-2377
Rok wydania:
2010
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00217-010-1294-7
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 27 razy

Meta Tagi