LF NMR spectroscopy analysis of water dynamics and texture of Gluten-Free bread with cricket powder during storage - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

LF NMR spectroscopy analysis of water dynamics and texture of Gluten-Free bread with cricket powder during storage

Abstrakt

Cytowania

  • 2 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 2

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Walkowiak

    Katarzyna Walkowiak

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Masewicz

    Łukasz Masewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Smarzyński

    Krzysztof Smarzyński

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Thanh-Blicharz

    Joanna Thanh-Blicharz

  • Zdjęcie użytkownika  Miroslava Kačániová

    Miroslava Kačániová

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Baranowska

    Hanna Baranowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL nr 27, wydanie 8, strony 776 - 785,
ISSN: 1082-0132
ISSN:
1082-0132
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1177/1082013220987914
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 72 razy

Meta Tagi