Lipidomic characteristics of three edible cold-pressed oils by LC/Q-TOF for simple quality and authenticity assurance - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Lipidomic characteristics of three edible cold-pressed oils by LC/Q-TOF for simple quality and authenticity assurance

Abstrakt

Cytowania

  • 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry nr 415,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
03088146
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2023.135761
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 17 razy

Meta Tagi