Low Field NMR Studies of Wheat Bread Enriched with Potato Juice During Staling - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Low Field NMR Studies of Wheat Bread Enriched with Potato Juice During Staling

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Open Agriculture nr 4, wydanie 1, strony 426 - 430,
ISSN: 2391-9531
ISSN:
2391-9531
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/opag-2019-0038
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 63 razy

Meta Tagi