Microbiological, Antioxidant, Nutritional Properties, and Health Safety of Juice from Organic and Conventional Vitis vinifera L. Farming - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Microbiological, Antioxidant, Nutritional Properties, and Health Safety of Juice from Organic and Conventional Vitis vinifera L. Farming

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. inż. Ireneusz Dariusz Ochmian

    Ireneusz Dariusz Ochmian prof. dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Sebastian Przemieniecki

    Sebastian Przemieniecki

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Błaszak

    Magdalena Błaszak

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Twarużek

    Magdalena Twarużek

  • Zdjęcie użytkownika  Sabina Lachowicz-Wiśniewska

    Sabina Lachowicz-Wiśniewska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Rok wydania:
2024
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.20944/preprints202406.1109.v1
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 4 razy

Meta Tagi