Abstrakt
In this chapter sample preparation techniques were broadly characterized and their applications in field of food analysis were presented. Usefulness of three extraction methods: SPME, SAFE and SDE for isolation of aroma compounds from complex food matrices was compared. Additionally, requirements for sample preparation methods using in food flavour analysis were detailed.
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Aktywność konferencyjna
- Typ:
- publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
- Tytuł wydania:
- 13th International Symposium of Students and Young Mechanical Engineers : ''Advances in Chemical and Mechanical Engineering'', Gdansk, 20th-22nd May 2010 strony 30 - 39
- Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2010
- Opis bibliograficzny:
- Chmiel T., Dymerski T.: New analytical sample preparation techniques in food flavour analysis// 13th International Symposium of Students and Young Mechanical Engineers : ''Advances in Chemical and Mechanical Engineering'', Gdansk, 20th-22nd May 2010/ ed. ed. C. Fijało. - Gdansk University of Technology. Gdańsk: GUT, 2010, s.30-39
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 97 razy