Nutritional analysis and evaluation of the consumer acceptance of pork pâté enriched with cricket powder - preliminary study - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Nutritional analysis and evaluation of the consumer acceptance of pork pâté enriched with cricket powder - preliminary study

Abstrakt

Cytowania

  • 3 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4 3

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Smarzyński

    Krzysztof Smarzyński

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Sarbak

    Paulina Sarbak

  • Zdjęcie użytkownika  Szymon Musiał

    Szymon Musiał

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Jeżowski

    Paweł Jeżowski

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Piątek

    Michał Piątek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Open Agriculture nr 4, wydanie 1, strony 159 - 163,
ISSN: 2391-9531
ISSN:
2391-9531
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/opag-2019-0015
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 30 razy

Meta Tagi