Physicochemical Characteristics of Porous Starch Obtained by Combined Physical and Enzymatic Methods, Part 1: Structure, Adsorption, and Functional Properties - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Physicochemical Characteristics of Porous Starch Obtained by Combined Physical and Enzymatic Methods, Part 1: Structure, Adsorption, and Functional Properties

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (2)

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Sujka

    Monika Sujka

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Wiącek

    Agnieszka Wiącek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
International Journal of Molecular Sciences nr 25, wydanie 3,
ISSN: 1422-0067
ISSN:
1422-0067
Rok wydania:
2024
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ijms25031662
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 7 razy

Meta Tagi