Physicochemical properties of iodine and selenium biofortified Sparus aurata and Cyprinus carpio during frozen storage - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Physicochemical properties of iodine and selenium biofortified Sparus aurata and Cyprinus carpio during frozen storage

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (19)

  • Zdjęcie użytkownika  Vera Barbosa

    Vera Barbosa

  • Zdjęcie użytkownika  Carolina Camacho

    Carolina Camacho

  • Zdjęcie użytkownika  Helena Oliveira

    Helena Oliveira

  • Zdjęcie użytkownika  Patrícia Anacleto

    Patrícia Anacleto

  • Zdjęcie użytkownika  Ana Maulvault

    Ana Maulvault

  • Zdjęcie użytkownika  Inês Delgado

    Inês Delgado

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Ventura

    Marta Ventura

  • Zdjęcie użytkownika  Jorge Dias

    Jorge Dias

  • Zdjęcie użytkownika  Laura Ribeiro

    Laura Ribeiro

  • Zdjęcie użytkownika  Pedro Pousão-Ferreira

    Pedro Pousão-Ferreira

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Eljasik

    Piotr Eljasik

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. inż. Remigiusz Andrzej Panicz

    Remigiusz Andrzej Panicz prof. dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Sobczak

    Małgorzata Sobczak

  • Zdjęcie użytkownika  Kalliopi Tsampa

    Kalliopi Tsampa

  • Zdjęcie użytkownika  Andreas Karydas

    Andreas Karydas

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Nunes

    Maria Nunes

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Carvalho

    Maria Carvalho

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Martins

    Marta Martins

  • Zdjęcie użytkownika  António Marques

    António Marques

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Chemistry nr 397,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
03088146
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2022.133780
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 15 razy

Meta Tagi