Plant-Based Antioxidants in Gluten-Free Bread Production: Sources, Technological and Sensory Aspects, Enhancing Strategies and Constraints - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Plant-Based Antioxidants in Gluten-Free Bread Production: Sources, Technological and Sensory Aspects, Enhancing Strategies and Constraints

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Marijana Djordjević

    Marijana Djordjević

  • Zdjęcie użytkownika  Miljana Djordjević

    Miljana Djordjević

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Starowicz

    Małgorzata Starowicz

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż Urszula KRUPA-KOZAK

    Urszula KRUPA-KOZAK dr hab. inż

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Antioxidants nr 13, wydanie 2,
ISSN: 2076-3921
ISSN:
2076-3921
Rok wydania:
2024
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/antiox13020142
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 30 razy

Meta Tagi