Release kinetics and antimicrobial properties of the potassium sorbate-loaded edible films made from pullulan, gelatin and their blends - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Release kinetics and antimicrobial properties of the potassium sorbate-loaded edible films made from pullulan, gelatin and their blends

Abstrakt

Cytowania

  • 5 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6 1

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Dariusz Kowalczyk

    Dariusz Kowalczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Kordowska-Wiater

    Monika Kordowska-Wiater

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Karaś

    Monika Karaś

  • Zdjęcie użytkownika  Emil Zięba

    Emil Zięba

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Mężyńska

    Monika Mężyńska

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Wiącek

    Agnieszka Wiącek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Hydrocolloids nr 101,
ISSN: 0268-005X
ISSN:
0268005X
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodhyd.2019.105539
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 37 razy

Meta Tagi