Risk of cadmium, lead and zinc exposure from consumption of vegetables produced in areas with mining and smelting past - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Risk of cadmium, lead and zinc exposure from consumption of vegetables produced in areas with mining and smelting past

Abstrakt

Cytowania

  • 5 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 3

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Scientific Reports nr 10, wydanie 1,
ISSN: 2045-2322
ISSN:
2045-2322
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1038/s41598-020-60386-8
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 53 razy

Meta Tagi