The Effect of Different Levels of Sodium Nitrate on the Physicochemical Parameters and Nutritional Value of Traditionally Produced Fermented Loins - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Effect of Different Levels of Sodium Nitrate on the Physicochemical Parameters and Nutritional Value of Traditionally Produced Fermented Loins

Abstrakt

Cytowania

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Karwowska

    Małgorzata Karwowska

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. Joanna Stadnik

    Joanna Stadnik prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Karolina Wójciak

    Karolina Wójciak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 11, wydanie 7,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app11072983
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 63 razy

Meta Tagi