The Effect of Freezing Sheep’s Milk on the Meltability, Texture, Melting and Fat Crystallization Profiles of Fresh Pasta Filata Cheese - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Effect of Freezing Sheep’s Milk on the Meltability, Texture, Melting and Fat Crystallization Profiles of Fresh Pasta Filata Cheese

Abstrakt

Cytowania

  • 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Animals nr 11, wydanie 9,
ISSN: 2076-2615
ISSN:
2076-2615
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ani11092740
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 32 razy

Meta Tagi