The Improved Quality of Gluten-Free Bread Due to the Use of Flaxseed Oil Cake: A Comprehensive Study Evaluating Nutritional Value, Technological Properties, and Sensory Quality - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Improved Quality of Gluten-Free Bread Due to the Use of Flaxseed Oil Cake: A Comprehensive Study Evaluating Nutritional Value, Technological Properties, and Sensory Quality

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Daniela Oliveira

    Daniela Oliveira

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Starowicz

    Małgorzata Starowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Anita Ostaszyk

    Anita Ostaszyk

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Łopusiewicz

    Łukasz Łopusiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Isabel Ferreira

    Isabel Ferreira

  • Zdjęcie użytkownika  Edgar Pinto

    Edgar Pinto

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż Urszula KRUPA-KOZAK

    Urszula KRUPA-KOZAK dr hab. inż

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 12, wydanie 23,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods12234320
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 8 razy

Meta Tagi