The influence of milk protein cross-linking by transglutaminase on technology, composition and quality properties of Gouda-type cheese - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The influence of milk protein cross-linking by transglutaminase on technology, composition and quality properties of Gouda-type cheese

Abstrakt

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL nr 130,
ISSN: 0958-6946
ISSN:
09586946
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.idairyj.2022.105364
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 6 razy

Meta Tagi