Trends in In Silico Approaches to the Prediction of Biologically Active Peptides in Meat and Meat Products as an Important Factor for Preventing Food-Related Chronic Diseases - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Trends in In Silico Approaches to the Prediction of Biologically Active Peptides in Meat and Meat Products as an Important Factor for Preventing Food-Related Chronic Diseases

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 11, wydanie 23,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app112311236
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 28 razy

Meta Tagi