Various modes of action of dietary phytochemicals, sulforaphane and phenethyl isothiocyanate, on pathogenic bacteria - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Various modes of action of dietary phytochemicals, sulforaphane and phenethyl isothiocyanate, on pathogenic bacteria

Abstrakt

Cytowania

  • 3 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 1

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Maciąg-Dorszyńska

    Monika Maciąg-Dorszyńska

  • Zdjęcie użytkownika  Krystyna Bogucka

    Krystyna Bogucka

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Szalewska-Pałasz

    Agnieszka Szalewska-Pałasz

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Herman-Antosiewicz

    Anna Herman-Antosiewicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Scientific Reports nr 9, wydanie 1,
ISSN: 2045-2322
ISSN:
2045-2322
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1038/s41598-019-50216-x
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 68 razy

Meta Tagi