Wet-milling of buckwheat with hull and dehulled – The properties of the obtained starch fraction - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Wet-milling of buckwheat with hull and dehulled – The properties of the obtained starch fraction

Abstrakt

Cytowania

  • 3 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 5

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE nr 60, wydanie 3, strony 477 - 483,
ISSN: 0733-5210
ISSN:
07335210
Rok wydania:
2014
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jcs.2014.09.004
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 25 razy

Meta Tagi