Wheat bread enriched with raspberry and strawberry oilcakes: effects on proximate composition, texture and water properties - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Wheat bread enriched with raspberry and strawberry oilcakes: effects on proximate composition, texture and water properties

Abstrakt

Cytowania

  • 2 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 0

    Scopus

Autorzy (10)

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Walkowiak

    Katarzyna Walkowiak

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Masewicz

    Łukasz Masewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Adamina Duda

    Adamina Duda

  • Zdjęcie użytkownika  Natalia Poliszko

    Natalia Poliszko

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Różańska

    Maria Różańska

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Jeżowski

    Paweł Jeżowski

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Tomkowiak

    Agnieszka Tomkowiak

  • Zdjęcie użytkownika  Sylwia Mildner-Szkudlarz

    Sylwia Mildner-Szkudlarz

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Baranowska

    Hanna Baranowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY nr 245, wydanie 11, strony 2591 - 2600,
ISSN: 1438-2377
ISSN:
1438-2377
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00217-019-03370-5
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 38 razy

Meta Tagi