dr inż. Szymon Mania
Zespoły Badawcze (Członek zespołu)
-
Katedra chemii, technologii i biotechnologii żywności
* Biochemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności oraz ich chemiczne i enzymatyczne modyfikacje * Łagodne przetwarzanie żywności * Bezpieczeństwo zdrowotne żywności * Analiza żywności * Reologia żywności * Związki aktywne biologicznie pochodzenia roślinnego
Członkostwo w towarzystwach, organizacjach i instytucjach naukowych lub artystycznych
-
Living Lab GUT InnoRenew CoE Livade 6, 6310 Izola, Slovenia
Pełnione 2020-12-01 na stanowisku: Członek grupy badawczej
-
Polskie Towarzystwo Chitynowe
Pełnione 2019-09-26 na stanowisku: członek orgainzacji
-
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Pełnione 2018-10-22 na stanowisku: członek organizacji
Funkcje pełnione w redakcjach czasopism
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2019-01-01
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2019-01-01
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2017-01-01
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2018-01-01
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2019-01-01
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2019-01-01
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2019-01-01
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2019-01-01
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2020-01-01
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2020-01-01
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2020-01-01
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2020-01-01
-
Autor recenzji artykułu
Pełnione 2020-01-01
wyświetlono 5700 razy