Abstrakt
This chapter is about pervaporation in food processing
Cytowania
-
0
CrossRef
-
0
Web of Science
-
0
Scopus
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pobierz publikację
pobrano 52 razy
- Wersja publikacji
- Accepted albo Published Version
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/9783110742992-009
- Licencja
- Copyright (2021 Walter de Gruyter GmbH)
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja monograficzna
- Typ:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
- Tytuł wydania:
- Volume 1. Membrane Systems in the Food Production strony 271 - 296
- Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2021
- Opis bibliograficzny:
- Castro-Muñoz R., Boczkaj G.: Pervaporation in food processing// Membrane Systems in the Food Production.Vol. 1. Dairy, Wine and Oil Processing/ : De Gruyter, 2021, s.271-296
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/9783110742992-009
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 46 razy
Publikacje, które mogą cię zainteresować
Membrane technologies assisting plant-based and agro-food by-products processing: A comprehensive review
- R. Castro-Muñoz,
- G. Boczkaj,
- E. Gontarek
- + 2 autorów
2020
Arabinoxylans: A review on protocols for their recovery, functionalities and roles in food formulations
- F. J. Hernández-Pinto,
- J. D. Miranda-Medina,
- A. Natera-Maldonado
- + 6 autorów
2024