dr inż. Izabela Sinkiewicz
Employment
- Profesor uczelni ze stop. nauk. dr at Department of Chemistry, Technology and Biochemistry of Food
Research fields
e-Learning courses
-
Elektrochemia I wykład 2021/22
Na kursie znajdują się wykłady z przedmiotu Elektrochemia
-
Polimery Przewodzące -wykład 21
Wykład15h Przedmiot: Polimery Przewodzące dla kierunku Inżynieria materiałowa, II st, III semestr.
-
Techniki amplifikacji kwasów nukleinowych -2022-2023
Specjalność: Biotechnologia molekularna (WCh), II stopnia, stacjonarne Prowadzący wykład: dr hab. Beata Krawczyk, prof. uczelni - forma stacjonarna Prowadzący laboratoria: mgr inż. Bartosz Ostrowski - zajęcia stacjonarne na PG, sala 17 WCH C. Kontakt: (58) 347-23-83 Beata Krawczyk (wykłady): e-mail: beata.krawczyk@pg.edu.pl; WCH B; p.218; Bartosz Ostrowski, WCH B, p.218 tel. (58) 347-13-83 Konsultacje: stacjonarnie we wtorki ...
-
Podstawy Biotechnologii - Nowy
Program wykładów: 1. Przedmiot i zakres biotechnologii. Biotechnologia a inżynieria biomedyczna 2. Społeczny odbiór biotechnologii 3. Komórki wykorzystywane w biotechnologii 4. Podstawowe techniki inżynierii genetycznej 5. Wytwarzanie białek rekombinowanych 6. Metody poszukiwania i otrzymywanie biofarmaceutyków małocząsteczkowych 7. Wytwarzanie przeciwciał i ich zastosowania w medycynie 8. Terapia genowa i antysensowa 9. ...
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2020/2021 - Nowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów kierunku Biotechnologia, specjalność Technologia, biotechnologia i analiza żywności, realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
2022 Modyfikacje związków wielkocząsteczkowych (PG_00038551) - Nowy
-
Społeczna rola żywności i żywienia 2021/2022 sem. letni
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów II stopnia realizujących zajęcia w semestrze 3 w roku akademickim 2021/2022. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot humanistyczno-społeczny Społeczna rola żywności i żywienia. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
2022/23 Modelowanie w chemii
W ramach niniejszego kursu realizowane będą zajęcia z przedmiotu Modelowanie w chemii dla kierunku Chemia (V sem., I st., WCh).
-
2023 Modyfikacje związków wielkocząsteczkowych (PG_00038551)
-
2022/23 Chemia III dla kierunku Nanotechnologia sem_3
Zajęcia z Chemii III opis właściwości pierwiastków, związków kompleksowych oraz struktur nieorganicznych przydatnych w nanotechnologii
-
Inżynieria Tkankowa i Genetyczna - wstęp do laboratorium - Nowy (Archiwizowany 2021-10-29) - Nowy
-
ANALIZA CYKLU ŻYCIA WYROBÓW BUDOWLANYCH (LCA) - ChB 2022/2023 lato
ANALIZA CYKLU ŻYCIA WYROBÓW BUDOWLANYCH (LCA) - inżynierskie, (sem. 4/6)
-
Społeczna rola żywności i żywienia 2022/2023 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów II stopnia realizujących zajęcia w semestrze 2 lub 3 w roku akademickim 2022/2023. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot humanistyczno-społeczny Społeczna rola żywności i żywienia. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Techniki amplifikacji kwasów nukleinowych -2021-2022
Specjalność: Biotechnologia molekularna (WCh), II stopnia, stacjonarne Prowadzący wykład: dr hab. Beata Krawczyk, prof. uczelni - stacjonarnie na uczelni Prowadzący laboratoria: mgr inż. Magdalena Fordon - zajęcia stacjonarne na PG, sala 17 WCH C. Kontakt: (58) 347-23-83 Beata Krawczyk (wykłady): e-mail: beata.krawczyk@pg.edu.pl; WCH B; p.218; Magdalena Fordon (laboratoria): magda.fordon@gmail.com; WCH B; p.218 Konsultacje:...
-
Chemia i nanotechnologia kosmetyków 2021/2022 (Archiwizowany 2022-04-22) - Nowy
-
Związki biologicznie czynne pochodzenia naturalnego - 2020/2021
Kurs e-Nauczania dla studentów kierunku Biotechnologia Leków, II stopień, semestr 1. Kurs zawiera linki do wykładów online, a także skrypty w postaci plików .pdf oraz .pptx. Materiały pojawiają się w regularnych odstępach czasu, o czym Studenci będą informowani drogą mailową.
-
Biotechnologia ogólna BT 2021/2022
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2021/2022. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
2022/2023 Chemia nieorganiczna dla kierunku Technologia chemiczna II semestr
-
'22/'23 Biotechnologia ogólna (dla kierunku Chemia)
-
Inżynieria Tkankowa i Genetyczna - Nowy
-
2023 Chemia IV (PG_00048932)
-
WCh - Bt, Ch, ChB, TCh - s2: Algebra I 2021/22 (A.Tlałka)
-
Chemia nieorganiczna, Technologia Chemiczna, III semestr -Kopia
-
Biotechnologia ogólna BT 2022/2023
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2022/2023. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Polimery przewodzące- laboratorium
Laboratorium Polimery Przewodzące, grupa I, grupa II, 15h semestr letni 2020/2021 prowadzący: dr inż. Mariusz Szkoda, mgr inż. Mariusz Wtulich - Doktorant
-
2022 Chemia IV (PG_00048932)-Nowy
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2022/2023
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Techniki amplifikacji kwasów nukleinowych -2024-2025 - Nowy
Specjalność: Biotechnologia molekularna (WCh), II stopnia, stacjonarne Prowadzący wykład: dr hab. Beata Krawczyk, prof. uczelni - stacjonarnie na uczelni Prowadzący laboratoria: dr hab. Beata Krawczyk, prof. uczelni - zajęcia stacjonarne na PG, sala 304 WCH B. Kontakt: (58) 347-23-83 Beata Krawczyk (wykłady): e-mail: beata.krawczyk@pg.edu.pl; WCH B; p.217; Konsultacje: stacjonarnie we wtorki o godzinie 13. Opis kursu Kurs...
-
Biotechnologia ogólna BT 2020/2021
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2020/2021. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Biotechnologia ogólna, zarówno wykłady, seminarium i laboratorium, oraz będą w nim zamieszczane materiały do nauki tego przedmiotu. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Korozja w Przemyśle Petrochemicznym
Stopień II Semestr I specjalność: Korozja II
-
2022/23 Techniki laboratoryjne dla kierunku Chemia semestr I
Kurs zawiera materiały do laboratorium z przedmiotu Techniki laboratoryjne dla studentów kierunku Chemia I stopnia.
-
Analiza żywności 2022/2023 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia realizujących zajęcia w semestrze VII w roku akademickim 2022/2023. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Analiza żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż. Hanna Staroszczyk, prof. PG.
-
Biotechnologia ogólna BT 2020/2021 - Nowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2020/2021. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Biotechnologia ogólna, zarówno wykłady, seminarium i laboratorium, oraz będą w nim zamieszczane materiały do nauki tego przedmiotu. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2021/2022
Kurs przeznaczony jest dla studentów:kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) kierunek Inżynieria Biomedyczna, specjalność: Fizyka medyczna (WFTiMS)realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Chemia II
Ćwiczenia rachunkowe z przedmiotu Chemia II
-
Koordynatorzy e-learningu i administratorzy MEETING ROOM
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2023/2024 (dla kierunku Inżynieria Biomedyczna)
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Inżynieria Biomedyczna, specjalność: Fizyka medyczna (WFTiMS) realizujących zajęcia w semestrze 2 i semestrze 3, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
ANALIZA CYKLU ŻYCIA WYROBÓW BUDOWLANYCH (LCA) - ChB 2023/2024 lato
ANALIZA CYKLU ŻYCIA WYROBÓW BUDOWLANYCH (LCA) - inżynierskie, (sem. 4/6)
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w sem. 2 oraz w sem. 3, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Przemysłowe Syntezy Związków Organicznych wykład i projekt
Tematy Kursu 1. Powtórzenie – Alkany, halogenki alkilu, związki metaloorganiczne. 2. Powtórzenie – Alkeny, alkiny, dieny, węglowodory aromatyczne. 3. Fenole, alkohole, związki karbonylowe, reakcje kondensacji. 4. Powtórzenie – Kwasy karboksylowe i ich pochodne, maloniany, aminy, 5. Środki powierzchniowoczynne 6. Niesteroidowe leki przeciwzapalne. 7. Ochrona Drewna - Biocydy 8. Czynniki chłodnicze, fluoroalkany, paliwa. 9. Substraty...
-
GTM Method of Structural Studies Lecture and Laboratory
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2024/2025
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w sem. 2 oraz w sem. 3, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Biotechnologia ogólna BT 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2023/2024. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
'23/'24 Biotechnologia ogólna (dla kierunku Chemia i BT"0")
-
Zielone technologie w produkcji żywności
Kurs przeznaczony dla Studentów studiów 1 stopnia na kierunku Zielone technologie,3 rok stadiów, 5 semester. Celem przedmiotu jest zapoznanie studentów z wiedzą o zasadach i kierunkach rozwoju zielonych technologii w aspekcie produkcji żywności. Kurs obejmuje zajęcia wykładowe (30 godzin) oraz laboratoryjne (30 godz.).
-
Przewodzące materiały organiczne
Kurs dla kierunku Inżynieria materiałowa a) wykład b) projekt c) laboratorium
-
'24/'25 Biotechnologia ogólna dla kierunku Chemia
-
Analiza żywności 2024/2025 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w roku akademickim 2024/2025. Kurs obejmuje wykłady i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Analiza żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż. Hanna Staroszczyk, prof. PG.
-
Społeczna rola żywności i żywienia 2023/2024 sem. letni
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów II stopnia realizujących zajęcia w semestrze letnim w roku akademickim 2023/2024. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot humanistyczno-społeczny Społeczna rola żywności i żywienia.
-
Analiza żywności 2023/2024 sem. zimowy
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia realizujących zajęcia w semestrze 7 w roku akademickim 2023/2024. W ramach tego kursu będzie realizowany przedmiot Analiza żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż.Hanna Staroszczyk, prof. uczelni.
Conducted classes
-
-
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Training from e-Student Platform
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
E-Course - user`s guide for students
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
The social role of food and nutrition
Faculty of ChemistryField of study: Mathematics
-
Training from eStudent Platform
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
Field of study: Chemistry
Field of study: Chemical Technology
Field of study: Biotechnology
-
Master's thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineer Diploma Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineer Diploma Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
DIPLOMA LABORATORY
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Health and Safety Training
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
eNauczanie - Introductory Training for Students
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
Field of study: Biotechnology
Field of study: Green Technologies
Field of study: Chemical Technology
-
Diploma Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
Health and Safety Training
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
Field of study: Chemical Technology
Field of study: Chemistry
Field of study: Biotechnology
-
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
Field of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of Chemistry
-
-
-
eNauczanie - Introductory Training for Students
Faculty of Chemistry -
Diploma Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
Thesis laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
Training from eStudent Platform
Faculty of ChemistryField of study: Chemical Technology
Field of study: Biotechnology
Field of study: Chemistry
Field of study: Green Technologies
Field of study: Chemistry in Construction Engineering
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biomedical Engineering
Specialization: Medical Physics
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Medical Physics
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Medical Physics
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Medical Physics
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Medical Physics
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Medical Physics
-
eNauczanie - Introductory Training for Students
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Field of study: Chemistry in Construction Engineering
Field of study: Chemical Technology
Field of study: Green Technologies
Field of study: Chemistry
-
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Health and Safety Training
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry in Construction Engineering
Field of study: Biotechnology
Field of study: Green Technologies
Field of study: Chemical Technology
Field of study: Chemistry
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
Field of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Health and Safety Training
Faculty of Chemistry -
The social role of food and nutrition
Faculty of Chemistry
-
-
-
Health and Safety Training
Faculty of Chemistry -
Training from Platform eStudent
Faculty of Chemistry -
Training from eStudent Platform
Faculty of Chemistry -
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Health and Safety Training
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Field of study: Chemical Technology
Field of study: Green Technologies
Field of study: Chemistry
-
Health and Safety Training
Faculty of Chemistry -
Health and Safety Training
Faculty of Chemistry -
Engineering Diploma Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineering Diploma Project
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
The social role of food and nutrition
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
Field of study: Green Technologies
Field of study: Environmental Engineering
Stream: Environmental Engineering
Field of study: Electrical Engineering
Field of study: Power Engineering
Field of study: Nanotechnology
Field of study: Geodesy and Cartography
Field of study: Electronics and Telecommunications
Field of study: Biotechnology
Field of study: Power Engineering
Field of study: Nanotechnology
Specialization: Nanostructures and computer simulations in material science
Field of study: Spatial Development
Field of study: Electronics and Telecommunications
Field of study: Technical Physics
Field of study: Corrosion
Field of study: Biomedical Engineering
Field of study: Chemistry in Construction Engineering
Field of study: Biomedical Engineering
Field of study: Engineering and Technologies of Energy Carriers
Field of study: Environmental Engineering
Stream: Environmental Engineering
Specialization: Environmental Engineering
Field of study: Automation, Robotics and Control Systems
Field of study: Biomedical Engineering
Field of study: Power Engineering
Field of study: Civil Engineering
Stream: Civil Engineering
Specialization: Civil Engineering
Field of study: Electronics and Telecommunications
Field of study: Chemistry
Field of study: Chemical Technology
Field of study: Spatial Development
-
Training from eStudent Platform
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry in Construction Engineering
-
The social role of food and nutrition
Faculty of ChemistryField of study: Ocean Engineering
Field of study: Management
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Environmental Engineering
Stream: Environmental Engineering
Specialization: Environmental Engineering
Field of study: Green Technologies
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Transport and Logistics
Field of study: Space and Satellite Technologies
Field of study: Civil Engineering
Stream: Civil Engineering
Field of study: Management
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Civil Engineering
Stream: Civil Engineering
Specialization: Civil Engineering
Field of study: Informatics
Field of study: Mathematics
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Management
Field of study: Transport
Field of study: Mechatronics
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Mechanical Engineering
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Green Technologies
Field of study: Economic Analytics
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Automatic Control, Cybernetics and Robotics
Field of study: Space and Satellite Technologies
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Economic Analytics
-
Training from eStudent Platform
Faculty of Chemistry -
Health and Safety Training
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry in Construction Engineering
-
Training from eStudent Platform
Faculty of ChemistryField of study: Chemical Technology
Field of study: Biotechnology
Field of study: Green Technologies
Field of study: Chemistry
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biomedical Engineering
Specialization: Medical Physics
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Medical Physics
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Medical Physics
-
eNauczanie - Introductory Training for Students
Faculty of Chemistry -
eNauczanie - Introductory Training for Students
Faculty of Chemistry -
E-Course - user's guide for students
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry in Construction Engineering
-
eNauczanie - Introductory Training for Students
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
Field of study: Chemistry
Field of study: Biotechnology
Field of study: Chemical Technology
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
eNauczanie - Introductory Training for Students
Faculty of Chemistry
-
-
-
Industrial Safety Training for Students
Faculty of Chemistry -
Health and Safety Training
Faculty of Chemistry -
The social role of food and nutrition
Faculty of ChemistryField of study: Management
Field of study: Management
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Economic Analytics
Field of study: Economic Analytics
-
The social role of food and nutrition
Faculty of ChemistryField of study: Civil Engineering
Stream: Civil Engineering
Specialization: Civil Engineering
Field of study: Space and Satellite Technologies
Field of study: Electrical Engineering
Field of study: Space and Satellite Technologies
Field of study: Automation, Robotics and Control Systems
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Geodesy and Cartography
Field of study: Mechatronics
Field of study: Space and Satellite Technologies
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Green Technologies
Field of study: Engineering and Technologies of Energy Carriers
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Biomedical Engineering
Field of study: Biomedical Engineering
Field of study: Mechanical Engineering
Field of study: Environmental Engineering
Stream: Environmental Engineering
Field of study: Green Technologies and Monitoring
Field of study: Biomedical Engineering
Field of study: Spatial Development
Field of study: Transport
Field of study: Mechanical and Medical Engineering
Field of study: Electronics and Telecommunications
Field of study: Mechatronics
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Transport and Logistics
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Power Engineering
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Informatics
Field of study: Environmental Engineering
Stream: Environmental Engineering
Specialization: Environmental Engineering
Field of study: Green Technologies and Monitoring
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Chemistry
Field of study: Green Technologies
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Civil Engineering
Stream: Civil Engineering
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Mathematics
Field of study: Environmental Engineering
Stream: Environmental Engineering
Specialization: Environmental Engineering
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Nanotechnology
Field of study: Civil Engineering
Stream: Civil Engineering
Specialization: Civil Engineering
Field of study: Power Engineering
Field of study: Chemical Technology
Field of study: Mechanical Engineering
Field of study: Transport and Logistics
Field of study: Management
Field of study: Corrosion
Field of study: Nanotechnology
Specialization: Nanostructures and computer simulations in material science
Field of study: Automatic Control, Cybernetics and Robotics
Field of study: Chemistry in Construction Engineering
Field of study: Spatial Development
Field of study: Nanotechnology
Specialization: Nanostructures and computer simulations in material science
Field of study: Technical Physics
Field of study: Biotechnology
-
Training from eStudent Platform
Faculty of Chemistry -
Health and Safety Training
Faculty of Chemistry -
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Health and Safety Training
Faculty of ChemistryField of study: Chemical Technology
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Biotechnology
Field of study: Chemistry
Field of study: Chemistry in Construction Engineering
-
eNauczanie - Introductory Training for Students
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
eNauczanie - introductory training for students
Faculty of Chemistry -
enauczanie- Introductory Training for Students
Faculty of Chemistry -
E-Course - user`s guide for students
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
eNauczanie - Introductory Training for Students
Faculty of Chemistry -
eNauczanie - Introductory Training for Students
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
Field of study: Biotechnology
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Chemical Technology
Field of study: Chemistry in Construction Engineering
-
Engineer Project
Faculty of ChemistryField of study: Chemistry
-
Training from eStudent platform
Faculty of Chemistry -
Health and Safety Training
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
Training from eStudent Platform
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biomedical Engineering
Specialization: Chemistry in Medicine
Field of study: Biomedical Engineering
Elective subjects: Przedmioty obieralne dla kierunku Inżynieria Biomedyczna
Field of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Electronics in Medicine
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Artificial Intelligence
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Chemistry in Medicine
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Medical Physics
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Artificial Intelligence
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Medical Physics
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Electronics in Medicine
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Medical Physics
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Electronics in Medicine
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Artificial Intelligence
Field of study: Biomedical Engineering
Specialization: Chemistry in Medicine
-
Training from e-Student Platform
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
Training from eStudent Platform
Faculty of Chemistry -
Engineering Diploma Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Health and Safety Training
Faculty of ChemistryField of study: Green Technologies
-
Training from eStudent Platform
Faculty of ChemistryField of study: Materials Engineering
Field of study: Chemistry
Field of study: Chemistry in Construction Engineering
Field of study: Biotechnology
Field of study: Chemical Technology
-
Health and Safety Training
Faculty of Chemistry
-
-
-
Engineering Diploma Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Social role of food and nutrition
Faculty of ChemistryField of study: Materials Engineering
Field of study: Economic Analytics
Field of study: Corrosion
Field of study: Transport
Field of study: Informatics
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Transport
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Mechatronics
Field of study: Transport
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Economic Analytics
Field of study: Coastal and Offshore Engineering
Field of study: Mechatronics
Field of study: Materials Engineering
Field of study: Control Engineering and Robotics
Field of study: Ocean Engineering
Field of study: Civil Engineering
Stream: Civil Engineering
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
DIPLOMA LABORATORY
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
General Biotechnology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Preparation For Diploma Exam
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineer Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Pre-diploma laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
DIPLOMA LABORATORY
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Pre-diploma laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Preparation for Diploma Exam
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineer Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Engineer Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Preparation for Diploma Exam
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
-
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Engineer Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Engineer Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Preparation for Diploma Exam
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Engineer Project
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Thesis
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
-
-
Master Laboratory
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
-
Technology of Food Preservation
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Enzymatic Preparations Technology
Faculty of ChemistryField of study: Biotechnology
Specialization: Food Technology, Biotechnology and Analysis
-
Reviewed papers list
-
Właściwości przeciwdrobnoustrojowe hydrolizatu keratynowego i materiału celulozowego z jego dodatkiem
- Politechnika Gdańska - 2019
-
Symulowanie in vitro procesów proteolitycznych zachodzących w górnym odcinku ludzkiego przewodu pokarmowego
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Wpływ soli żółciowych na efektywność proteolizy białek w symulowanych warunkach ludzkiego przewodu pokarmowego
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Badanie wpływu syntetycznych emulgatorów na trawienie białek mlecznych w układach nanoemulsyjnych
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Charakterystyka fizykochemiczna hydrolizatu keratynowego
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Ocena możliwości wykorzystania roślinnych lipidów do plastyfikacji błon celulozy bakteryjnej
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Wpływ surfaktantów na trawienie białek w symulowanych warunkach ludzkiego przewodu pokarmowego
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Otrzymywanie emulsji stabilizowanych białkami i ich oddziaływanie z solami żółciowymi
- Politechnika Gdańska - 2018
-
Sieciowanie transglutaminazą kompozytów celulozowo-kolagenowych
- Politechnika Gdańska - 2017
-
Otrzymywanie biodegradowalnych, aktywnych opakowań na bazie bakteryjnej celulozy i chitozanu
- Politechnika Gdańska - 2017
-
Badanie właściwości modyfikowanej, rekombinatowej syntazy trehalozy
- Politechnika Gdańska - 2017
-
Wpływ promieniowania UV na biodegradację bakteryjnej celulozy w warunkach symulujących osocze ludzkie
- Politechnika Gdańska - 2016
-
Dobór warunków procesu krystalizacji trehalozy z mieszaniny poreakcyjnej uzyskanej w reakcji z enzymem rekombinantowym, immobilizowanym
- Politechnika Gdańska - 2016
-
Określenie wpływu wstępnej denaturacji termicznej białek gospodarza na właściwości rekombinantowej syntazy trehalozy pochodzącej z Pyrococcus furiosus
- Politechnika Gdańska - 2015
-
Wpływ przetwarzania na zawartość substancji bioaktywnych w sokach jabłkowych
- Politechnika Gdańska - 2015
-
Wpływ utrwalania przy użyciu sterylizatora mikrofalowego EnbioJet na skład substancji bioaktywnych i aktywność biologiczną soków jabłkowych
- Politechnika Gdańska - 2015
-
Wpływ utrwalania przy użyciu sterylizatora mikrofalowego EnbioJet na skład substancji bioaktywnych i aktywność biologiczną soków jabłkowych
- Politechnika Gdańska - 2015
-
Wytwarzanie biodegradowalnych folii z preparatów keratyny
- Politechnika Gdańska - 2014
-
Wpływ fal ultradźwiękowych na wartość biologiczną mleka ludzkiego
- Politechnika Gdańska - 2014
-
Aktywność przeciwdrobnoustrojowa biodegradowalnych folii modyfikowanych ekstraktami z wytłoków owocowych wobec wybranych szczepów bakteryjnych
- Politechnika Gdańska - 2013
-
Właściwości fizykochemiczne bakteryjnej nanocelulozy modyfikowanej stężonym roztworem NaOH
- Politechnika Gdańska - 2013
-
Charakterystyka i właściwości folii opakowaniowych do żywności otrzymanych na bazie skrobi modyfikowanej
- Politechnika Gdańska - 2013
-
Charakterystyka i właściwości folii opakowaniowych do żywności otrzymanych na bazie skrobi modyfikowanej
- Politechnika Gdańska - 2013
seen 2872 times