FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY - Journal - Bridge of Knowledge

Search

FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY

ISSN:

0278-6915

eISSN:

1873-6351

Disciplines
(Field of Science):

  • medical biology (Medical and Health Sciences )
  • pharmacology and pharmacy (Medical and Health Sciences )
  • health sciences (Medical and Health Sciences )
  • agriculture and horticulture (Agricultural sciences)
  • food and nutrition technology (Agricultural sciences)
  • animal science and fisheries (Agricultural sciences)
  • biotechnology (Natural sciences)
  • chemical sciences (Natural sciences)

Ministry points: Help

Ministry points - current year
Year Points List
Year 2024 100 Ministry scored journals list 2024
Ministry points - previous years
Year Points List
2024 100 Ministry scored journals list 2024
2023 100 Ministry Scored Journals List
2022 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2021 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2020 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2019 100 Ministry Scored Journals List 2019-2022
2018 40 A
2017 40 A
2016 40 A
2015 35 A
2014 35 A
2013 35 A
2012 35 A
2011 35 A
2010 32 A

Model:

Hybrid

Points CiteScore:

Points CiteScore - current year
Year Points
Year 2023 10.9
Points CiteScore - previous years
Year Points
2023 10.9
2022 11.2
2021 10.2
2020 8.6
2019 6.7
2018 5.9
2017 6.9
2016 8.6
2015 7.1
2014 5.4
2013 5.2
2012 5.2
2011 5.3

Impact Factor:

Log in to see the Impact Factor.

Filters

total: 7

  • Category
  • Year
  • Options

clear Chosen catalog filters disabled

Catalog Journals

Year 2023
Year 2015
Year 2012
Year 2008
Year 2007
  • The bioactivity of processed garlic (Allium sativum L.) as shown in vitro and in vivo studies on rats
    Publication
    • Z. Jastrzębski
    • H. Leontowicz
    • M. Leontowicz
    • J. Namieśnik
    • Z. Zachwieja
    • H. Barton
    • E. Pawelzik
    • P. Arancibia-Avila
    • F. Toledo
    • S. Gorinstein

    - FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY - Year 2007

    Czosnek w trakcie procesu obróbki traci znaczną część swojej bioaktywności. Właściwości przeciwutleniające zmierzone metodą FRAP i DPPH stwierdzono na najwyższym poziomie w przypadku czosnku surowego oraz po krótkim okresie gotowania. Badania na szczurach poddanych diecie z dodatkiem krótkogotowanego czosnku potwierdziły, że proces ten nie zaburza właściwości przeciwutleniających surowego czosnku. U zwierząt stwierdzono poprawę...

Year 2004

seen 1182 times