The effect of transglutaminase or 1-ethyl-3-(3-dimethyl amino propyl) carbodimide (EDC) on the properties of two-component films fromfish-skin gelatin and other natural polymers
Abstract
Badania dotyczą wpływu transglutaminazy na rozpuszczalność, właściwości mechaniczne oraz przepuszczalność pary wodnej dwuskładnikowych folii z żelatyny rybnej z dodatkiem kazeiny, białek soi, białek jaja kurzego lub pektyn. Dla porównania przeprowadzono równolegle modyfikacje chemiczne przy użyciu EDC.
Authors (2)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Articles
- Type:
- artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
- Published in:
-
Acta Biochimica Polonica
no. 55,
ISSN: 0001-527X - Language:
- English
- Publication year:
- 2008
- Bibliographic description:
- Sztuka K., Kołodziejska I.: The effect of transglutaminase or 1-ethyl-3-(3-dimethyl amino propyl) carbodimide (EDC) on the properties of two-component films fromfish-skin gelatin and other natural polymers// Acta Biochimica Polonica. -Vol. 55., nr. Supl. 4 (2008),
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 117 times