ISSN:
eISSN:
Publisher:
Disciplines
(Field of Science):
- mechanical engineering (Engineering and Technology)
- medical biology (Medical and Health Sciences )
- pharmacology and pharmacy (Medical and Health Sciences )
- agriculture and horticulture (Agricultural sciences)
- food and nutrition technology (Agricultural sciences)
- animal science and fisheries (Agricultural sciences)
- biotechnology (Natural sciences)
(Field of Science)
Ministry points: Help
Year | Points | List |
---|---|---|
Year 2024 | 40 | Ministry scored journals list 2024 |
Year | Points | List |
---|---|---|
2024 | 40 | Ministry scored journals list 2024 |
2023 | 40 | Ministry Scored Journals List |
2022 | 40 | Ministry Scored Journals List 2019-2022 |
2021 | 40 | Ministry Scored Journals List 2019-2022 |
2020 | 40 | Ministry Scored Journals List 2019-2022 |
2019 | 40 | Ministry Scored Journals List 2019-2022 |
2018 | 15 | B |
2017 | 15 | B |
2016 | 15 | B |
2015 | 15 | B |
2014 | 10 | B |
2013 | 10 | B |
2012 | 9 | B |
2011 | 9 | B |
2010 | 9 | B |
Model:
Points CiteScore:
Year | Points |
---|---|
Year 2023 | 2.7 |
Year | Points |
---|---|
2023 | 2.7 |
2022 | 2.9 |
2021 | 2.6 |
2020 | 2 |
2019 | 1.7 |
2018 | 1.6 |
2017 | 2.3 |
2016 | 1.5 |
2015 | 1.7 |
2014 | 1.5 |
2013 | 1.3 |
2012 | 1.1 |
2011 | 0.7 |
Impact Factor:
Publishing policy:
- License
- open in new tab
- Information on publishing policy
- https://www.food.actapol.net/en/manuscript_procedings_guide open in new tab
- Information on the conditions of self-archiving
- Included in license
- Is self-archiving allowed by the journal?
- Yes - with restrictions
- Information on research data policy
- n/a
- Months of embargo
- no embargo
- Additional information
- Must link to journal homepage with DOI.
Papers published in journal
Filters
total: 8
Catalog Journals
Year 2021
Year 2018
-
Effects of the replacement of wheat flour with cricket powder on the characteristics of muffins
Publication
Year 2017
-
Potential of bacteriocins from lab to improve microbial quality of dry-cured and fermented meat products
Publication -
Potential of bacteriocins from lab to improve microbial quality of dry-cured and fermented meat products [pdf]
Publication
Year 2015
Year 2014
Year 2012
-
A Comparison of ABTS and DPPH methods for assessing the total antioxidant capacity of human milk
PublicationCałkowitą zdolność przeciwutleniająca (TAC) mleka ludzkiego odzwierciedla zawartość i aktywność w mleku składników, które zapobiegają degradacji tłuszczów i białek na drodze utlenienia. Celem badania było porównuje testu ABTS i DPPH w odniesieniu do odzysku, precyzji i czułości (granica wykrywalności i oznaczalności) obu metod służących do oznaczania wartości TAC mleka ludzkiego. Wartości TAC zostały określone dla dwudziestu pięciu...
Year 2008
-
Content of odd-numbered carbon fatty acids in the milk of lactating women and in infant formula and follow-on formula
PublicationBadano zależność pomiędzy występowaniem w mleku ludzkim kwasów pentadekanowego C15:0 (PA) i heptadekanowego C17:0 (HA) a rodzajem diety matek oraz oznaczono zawartość kwasów PA i HA w preparatach do początkowego i następnego żywienia niemowląt, dostępnych w sprzedaży. Badaniu poddano mleko ludzkie uzyskane od 34 zdrowych kobiet w wieku 24-33 lata. Matki podzielono na dwie grupy zgodnie ze spożywana przez nie dietą: grupa kobiet...
seen 1068 times