Addytywy a efektywność separacji pianowej białek serwatkowych - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Addytywy a efektywność separacji pianowej białek serwatkowych

Abstract

Prowadzono separację pianową roztworów białek serwatkowych. Na podstawie uzyskanych wyników dobrano warunki prowadzenia procesu, dla których stopień wyflotowania i współczynnik wzbogacenia były najwyższe. Zbadano wpływ weglanu sodu, laurylosulfonianu sodu i karboksymetylocelulozy na przebieg separacji.

Cite as

Full text

download paper
downloaded 12 times
Publication version
Accepted or Published Version
License
Creative Commons: CC-BY open in new tab

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Published in:
Inżynieria i Aparatura Chemiczna no. R. 48, pages 100 - 101,
ISSN: 0368-0827
Language:
Polish
Publication year:
2009
Bibliographic description:
Kawalec-Pietrenko B., Hołowacz I., Kucharska K., Zander L., Warechowski J.: Addytywy a efektywność separacji pianowej białek serwatkowych// Inżynieria i Aparatura Chemiczna. -Vol. R. 48., nr. nr 6 (2009), s.100-101
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 164 times

Recommended for you

Meta Tags