Certyfikat jakości EHEDG w produkcji żywności. - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Certyfikat jakości EHEDG w produkcji żywności.

Abstract

Przedstawiono: aspekty projektowania linii technologicznej; zagadnienia uwzględniane w Dyrektywach UE i Dokumentach EHEDG; obszary współdziałania i oszacowania zagrożeń mikrobiologicznych; fazy przygotowania i weryfikacji oceny jakości; współzależność technologii, producenta wyposażenia i producenta żywnośći; schemat diagnozowania urządzeń. Zwrócono uwagę na okoliczności uzyskania certyfikatu jakości w produkcji żywności stwierdzając, że są one pochodną przede wszystkim kontroli produkcji a nie tylko z kontroli produktu.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Conference activity
Type:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Language:
Polish
Publication year:
2004
Bibliographic description:
Matuszek T.: Certyfikat jakości EHEDG w produkcji żywności.// / : , 2004,
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 52 times

Recommended for you

Meta Tags