Abstract
Przedstawiono: aspekty projektowania linii technologicznej; zagadnienia uwzględniane w Dyrektywach UE i Dokumentach EHEDG; obszary współdziałania i oszacowania zagrożeń mikrobiologicznych; fazy przygotowania i weryfikacji oceny jakości; współzależność technologii, producenta wyposażenia i producenta żywnośći; schemat diagnozowania urządzeń. Zwrócono uwagę na okoliczności uzyskania certyfikatu jakości w produkcji żywności stwierdzając, że są one pochodną przede wszystkim kontroli produkcji a nie tylko z kontroli produktu.
Author (1)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Conference activity
- Type:
- publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
- Language:
- Polish
- Publication year:
- 2004
- Bibliographic description:
- Matuszek T.: Certyfikat jakości EHEDG w produkcji żywności.// / : , 2004,
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 93 times