Evaluation of inhibition of cancer cell proliferation in vitro with different berries and correlation with their antioxidant level by advanced analytical methods - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Evaluation of inhibition of cancer cell proliferation in vitro with different berries and correlation with their antioxidant level by advanced analytical methods

Abstract

W pracy opisano wyniki badań:- właściwości przeciwutleniających ekstraktów rozpuszczalnikowych (DMSO) uzyskanych z różnych gatunków owoców jagodowych- zdolność do infibizacji proliferacji komórek rakowych.W badaniach wykorzystano testy (DPPH) oraz zaawansowane techniki analityczne (spektroskopia FTIR oraz fluoroscencja 3D)Wyniki badań wskazują, że spożywanie owoców jagodowych może zredukować zagrożenie procesu proliferacji komórek rakowych

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie wyróżnionym w JCR
Published in:
JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS no. 62, pages 68 - 78,
ISSN: 0731-7085
Language:
English
Publication year:
2012
Bibliographic description:
Flis S., Jastrzebski Z., Namieśnik J., Arancibia-Avila P., Toledo F., Leontowicz H., Leontowicz M., Suhaj M., Trakhtenberg S., Gorinstein S.: Evaluation of inhibition of cancer cell proliferation in vitro with different berries and correlation with their antioxidant level by advanced analytical methods// JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS. -Vol. 62, (2012), s.68-78
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 125 times

Recommended for you

Meta Tags