Protective effect of lysostaphin from Staphylococcus simulans against growth of Staphylococcus aureus in milk and some other food products
Abstract
Zbadano skuteczność hamowania rozwoju Staphylococcus aureus w mleku, mięsie wieprzowym i majonezie lizostafyną uzyskaną przez ekspresję genu enzymu ze Staphylococcus simulans w komórkach Escherichia coli. Przeprowadzone eksperymenty wykazały znaczący wpływ lizostafyny na ograniczenie rozwoju Staphylococcus aureus.
Citations
-
7
CrossRef
-
0
Web of Science
-
7
Scopus
Authors (4)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Articles
- Type:
- artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
- Published in:
-
JOURNAL OF FOOD SAFETY
no. 27,
pages 265 - 274,
ISSN: 0149-6085 - Language:
- English
- Publication year:
- 2007
- Bibliographic description:
- Szweda P., Kotłowski R., Chabowska I., Synowiecki J.: Protective effect of lysostaphin from Staphylococcus simulans against growth of Staphylococcus aureus in milk and some other food products// JOURNAL OF FOOD SAFETY. -Vol. 27., (2007), s.265-274
- DOI:
- Digital Object Identifier (open in new tab) 10.1111/j.1745-4565.2007.00078.x
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 122 times
Recommended for you
ADSRRS-fingerprinting and PCR MP techniques for studies of intraspecies genetic relatedness in Staphylococcus aureus
- B. Krawczyk,
- J. Leibner,
- W. Barańska-Rybak
- + 2 authors
2007