Protective effect of lysostaphin from Staphylococcus simulans against growth of Staphylococcus aureus in milk and some other food products - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Protective effect of lysostaphin from Staphylococcus simulans against growth of Staphylococcus aureus in milk and some other food products

Abstract

Zbadano skuteczność hamowania rozwoju Staphylococcus aureus w mleku, mięsie wieprzowym i majonezie lizostafyną uzyskaną przez ekspresję genu enzymu ze Staphylococcus simulans w komórkach Escherichia coli. Przeprowadzone eksperymenty wykazały znaczący wpływ lizostafyny na ograniczenie rozwoju Staphylococcus aureus.

Citations

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
Published in:
JOURNAL OF FOOD SAFETY no. 27, pages 265 - 274,
ISSN: 0149-6085
Language:
English
Publication year:
2007
Bibliographic description:
Szweda P., Kotłowski R., Chabowska I., Synowiecki J.: Protective effect of lysostaphin from Staphylococcus simulans against growth of Staphylococcus aureus in milk and some other food products// JOURNAL OF FOOD SAFETY. -Vol. 27., (2007), s.265-274
DOI:
Digital Object Identifier (open in new tab) 10.1111/j.1745-4565.2007.00078.x
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 116 times

Recommended for you

Meta Tags