Usprawnienie procesu produkcyjnego groszku konserwowego w przedsiębiorstwie X. - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Usprawnienie procesu produkcyjnego groszku konserwowego w przedsiębiorstwie X.

Abstract

W artykule zaprezentowano koncepcję usprawnienia w procesie przetwórstwa groszku konserwowego polegają na skróceniu czasu produkcji poprzez wprowadzenie nowej maszyny- depaletyzatora. Zainstalowanie depaletyzatora skróci czas realizacji produkcji o 20 minut a w zestawieniu dziennym pozwoli na zwiększenie produkcji nawet o 1 partię.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Monographic publication
Type:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Title of issue:
Inżynieria produkcji : Wybrane zagadnienia dotyczące usprawnienia procesów w przedsiębiorstwie strony 85 - 92
Language:
Polish
Publication year:
2016
Bibliographic description:
Drozd R.: Usprawnienie procesu produkcyjnego groszku konserwowego w przedsiębiorstwie X.// Inżynieria produkcji : Wybrane zagadnienia dotyczące usprawnienia procesów w przedsiębiorstwie/ ed. Marzena Ogórek, Teresa Bajor Częstochowa: Politechnika Częstochowska, 2016, s.85-92
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 171 times

Recommended for you

Meta Tags