Abstract
W artykule zaprezentowano koncepcję usprawnienia w procesie przetwórstwa groszku konserwowego polegają na skróceniu czasu produkcji poprzez wprowadzenie nowej maszyny- depaletyzatora. Zainstalowanie depaletyzatora skróci czas realizacji produkcji o 20 minut a w zestawieniu dziennym pozwoli na zwiększenie produkcji nawet o 1 partię.
Author (1)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Monographic publication
- Type:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
- Title of issue:
- Inżynieria produkcji : Wybrane zagadnienia dotyczące usprawnienia procesów w przedsiębiorstwie strony 85 - 92
- Language:
- Polish
- Publication year:
- 2016
- Bibliographic description:
- Drozd R.: Usprawnienie procesu produkcyjnego groszku konserwowego w przedsiębiorstwie X.// Inżynieria produkcji : Wybrane zagadnienia dotyczące usprawnienia procesów w przedsiębiorstwie/ ed. Marzena Ogórek, Teresa Bajor Częstochowa: Politechnika Częstochowska, 2016, s.85-92
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 207 times