Abstract
Celem pracy jest koncepcja usprawnienie procesu, w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego na przykładzie produkcji hamburgerów wołowych w przedsiębiorstwie X. Usprawnienie procesu produkcyjnego w przedsiębiorstwie X ma na celu zautomatyzowanie linii produkcyjnych, a co za tym idzie – wyłączenie pracy rąk ludzkich z sektora końcowego, tj. sortowania i pakowania wyrobu gotowego. Oznacza to, że w końcowym etapie produkcji, gdzie wyrób pakowany jest ręcznie przez pracowników, nastąpi zmiana, która spowoduje skrócenie całkowitego czasu produkcji.
Authors (2)
Cite as
export:
Loading...
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Monographic publication
- Type:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
- Title of issue:
- Wybrane zagadnienia zarządzania produkcją we współczesnych przedsiębiorstwach strony 77 - 84
- Language:
- Polish
- Publication year:
- 2016
- Bibliographic description:
- Drozd R., Bielski R.: Koncepcja usprawnienia procesu produkcyjnego na przykładzie przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego// Wybrane zagadnienia zarządzania produkcją we współczesnych przedsiębiorstwach/ ed. dr inż. Edyta Kardas,dr inż. Joanna Michalik Częstochowa: Wydawnictwo Wydziału Inżynierii Produkcji, i Technologii Materiałów Politechniki Częstochowskiej , 2016, s.77-84
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 876 times