Koncepcja usprawnienia procesu produkcyjnego na przykładzie przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Koncepcja usprawnienia procesu produkcyjnego na przykładzie przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego

Abstract

Celem pracy jest koncepcja usprawnienie procesu, w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego na przykładzie produkcji hamburgerów wołowych w przedsiębiorstwie X. Usprawnienie procesu produkcyjnego w przedsiębiorstwie X ma na celu zautomatyzowanie linii produkcyjnych, a co za tym idzie – wyłączenie pracy rąk ludzkich z sektora końcowego, tj. sortowania i pakowania wyrobu gotowego. Oznacza to, że w końcowym etapie produkcji, gdzie wyrób pakowany jest ręcznie przez pracowników, nastąpi zmiana, która spowoduje skrócenie całkowitego czasu produkcji.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Monographic publication
Type:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Title of issue:
Wybrane zagadnienia zarządzania produkcją we współczesnych przedsiębiorstwach strony 77 - 84
Language:
Polish
Publication year:
2016
Bibliographic description:
Drozd R., Bielski R.: Koncepcja usprawnienia procesu produkcyjnego na przykładzie przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego// Wybrane zagadnienia zarządzania produkcją we współczesnych przedsiębiorstwach/ ed. dr inż. Edyta Kardas,dr inż. Joanna Michalik Częstochowa: Wydawnictwo Wydziału Inżynierii Produkcji, i Technologii Materiałów Politechniki Częstochowskiej , 2016, s.77-84
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 860 times

Recommended for you

Meta Tags