Abstract
Celem pracy jest koncepcja usprawnienie procesu, w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego na przykładzie produkcji hamburgerów wołowych w przedsiębiorstwie X. Usprawnienie procesu produkcyjnego w przedsiębiorstwie X ma na celu zautomatyzowanie linii produkcyjnych, a co za tym idzie – wyłączenie pracy rąk ludzkich z sektora końcowego, tj. sortowania i pakowania wyrobu gotowego. Oznacza to, że w końcowym etapie produkcji, gdzie wyrób pakowany jest ręcznie przez pracowników, nastąpi zmiana, która spowoduje skrócenie całkowitego czasu produkcji.
Authors (2)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Monographic publication
- Type:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
- Title of issue:
- Wybrane zagadnienia zarządzania produkcją we współczesnych przedsiębiorstwach strony 77 - 84
- Language:
- Polish
- Publication year:
- 2016
- Bibliographic description:
- Drozd R., Bielski R.: Koncepcja usprawnienia procesu produkcyjnego na przykładzie przedsiębiorstwa przemysłu spożywczego// Wybrane zagadnienia zarządzania produkcją we współczesnych przedsiębiorstwach/ ed. dr inż. Edyta Kardas,dr inż. Joanna Michalik Częstochowa: Wydawnictwo Wydziału Inżynierii Produkcji, i Technologii Materiałów Politechniki Częstochowskiej , 2016, s.77-84
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 857 times