Abstrakt
W artykule zaprezentowano koncepcję usprawnienia w procesie przetwórstwa groszku konserwowego polegają na skróceniu czasu produkcji poprzez wprowadzenie nowej maszyny- depaletyzatora. Zainstalowanie depaletyzatora skróci czas realizacji produkcji o 20 minut a w zestawieniu dziennym pozwoli na zwiększenie produkcji nawet o 1 partię.
Autor (1)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja monograficzna
- Typ:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
- Tytuł wydania:
- Inżynieria produkcji : Wybrane zagadnienia dotyczące usprawnienia procesów w przedsiębiorstwie strony 85 - 92
- Język:
- polski
- Rok wydania:
- 2016
- Opis bibliograficzny:
- Drozd R.: Usprawnienie procesu produkcyjnego groszku konserwowego w przedsiębiorstwie X.// Inżynieria produkcji : Wybrane zagadnienia dotyczące usprawnienia procesów w przedsiębiorstwie/ ed. Marzena Ogórek, Teresa Bajor Częstochowa: Politechnika Częstochowska, 2016, s.85-92
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 207 razy