Usprawnienie procesu produkcyjnego groszku konserwowego w przedsiębiorstwie X. - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Usprawnienie procesu produkcyjnego groszku konserwowego w przedsiębiorstwie X.

Abstrakt

W artykule zaprezentowano koncepcję usprawnienia w procesie przetwórstwa groszku konserwowego polegają na skróceniu czasu produkcji poprzez wprowadzenie nowej maszyny- depaletyzatora. Zainstalowanie depaletyzatora skróci czas realizacji produkcji o 20 minut a w zestawieniu dziennym pozwoli na zwiększenie produkcji nawet o 1 partię.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku o zasięgu krajowym
Tytuł wydania:
Inżynieria produkcji : Wybrane zagadnienia dotyczące usprawnienia procesów w przedsiębiorstwie strony 85 - 92
Język:
polski
Rok wydania:
2016
Opis bibliograficzny:
Drozd R.: Usprawnienie procesu produkcyjnego groszku konserwowego w przedsiębiorstwie X.// Inżynieria produkcji : Wybrane zagadnienia dotyczące usprawnienia procesów w przedsiębiorstwie/ ed. Marzena Ogórek, Teresa Bajor Częstochowa: Politechnika Częstochowska, 2016, s.85-92
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 207 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi