Zmiany w systemach jakości BRC dedykowanych producentom żywności - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Zmiany w systemach jakości BRC dedykowanych producentom żywności

Abstract

W artykule przedstawiono zmiany wprowadzone w najnowszych wersjach standardu BRC Food wersja 7 i BRC/IoP wersja 5. Na podstawie danych zamieszczonych w ogólnodostępnym katalogu „BRC Global Standards Directory” dokonano oceny stopnia certyfikacji polskich przedsiębiorstw wg standardu BRC Food. Przeprowadzono analizę liczby akredytowanych jednostek certyfikujących w Polsce z uwzględnieniem stopnia ich wydajności.

Authors (2)

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Published in:
MARKETING I RYNEK pages 72 - 84,
ISSN: 1231-7853
Language:
Polish
Publication year:
2016
Bibliographic description:
Brodnicka E., Jakubiec M.: Zmiany w systemach jakości BRC dedykowanych producentom żywności// MARKETING I RYNEK. -., nr. 7 (2016), s.72-84
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 117 times

Recommended for you

Meta Tags