dr hab. inż. Barbara Kusznierewicz
Zatrudnienie
- Profesor uczelni w Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności
Wykonawca
-
HumMilkPres Przechowywanie mleka kobiecego w stanie niezamrożonym w warunkach wysokiego ciśnienia i temperatury poniżej 0C - nowa metoda utrwalania
Projekt realizowany w Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności zgodnie z porozumieniem NOR/SGS/HumMilkPres/0009/2020-00 z dnia 2022-04-04
Kierownik projektu
-
VEGFRUT Wykorzystanie technologii mikrofalowych w przetwórstwie warzyw i owoców w celu uzyskania produktów żywnościowych o wysokiej jakości zdrowotnej
Projekt realizowany w Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności zgodnie z porozumieniem LIDER/029/605/L-4/12/NCBR/2013 z dnia 2013-09-27
wyświetlono 4692 razy