ISSN:
0146-9428
eISSN:
1745-4557
Wydawca:
Hindawi
Dyscypliny:
- architektura i urbanistyka (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- inżynieria lądowa, geodezja i transport (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
- zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 40 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 40 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 20 | A |
2017 | 20 | A |
2016 | 20 | A |
2015 | 20 | A |
2014 | 20 | A |
2013 | 20 | A |
2012 | 20 | A |
2011 | 20 | A |
2010 | 20 | A |
Model czasopisma:
Open Access
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 5.9 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 5.9 |
2022 | 4.4 |
2021 | 4 |
2020 | 3.6 |
2019 | 2.4 |
2018 | 1.4 |
2017 | 1.1 |
2016 | 1.3 |
2015 | 1.8 |
2014 | 1.6 |
2013 | 1.6 |
2012 | 1.3 |
2011 | 1 |
Impact Factor:
Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 2
Katalog Czasopism
Rok 2017
-
Influence of the Addition of Selected Spices on Sensory Quality and Biological Activity of Honey
PublikacjaBee honey is nutritious and has numerous health benefits, but its taste is for many people too bland. Honey with addition of spices could be important to the food industry as a functional product with positive health image and interesting taste. Such product would definitely meet health-driven consumers’ expectations. Therefore, the aim of this study was to evaluate the effect of addition of selected spices on sensory, antimicrobial,...
Rok 2015
wyświetlono 522 razy