JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

ISSN:

0022-5142

eISSN:

1097-0010

Dyscypliny:

  • inżynieria mechaniczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2025 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2025 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 35 A
2017 35 A
2016 35 A
2015 35 A
2014 35 A
2013 30 A
2012 35 A
2011 35 A
2010 32 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 8.1
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 8.1
2022 8.2
2021 6.9
2020 5.5
2019 4.6
2018 4.3
2017 4.2
2016 4.1
2015 4
2014 3.6
2013 3.4
2012 2.9
2011 2.5

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 6

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2024
Rok 2019
Rok 2018
  • Starch–metal complexes and metal compounds
    Publikacja

    - JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - Rok 2018

    Recently, metal derivatives of starch evoked considerable interest. Such metal derivatives can take a form of starch compounds bearing metal atoms and metal carrying moieties either covalently bound or complexed. Starch metal complexes may have a character of either Werner, inclusion, sorption or capillary complexes. In this publication, preparation, structure, properties and numerous current and potential applications of those...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2017
Rok 2015

wyświetlono 1975 razy