MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH

ISSN:

1613-4125

eISSN:

1613-4133

Dyscypliny:

  • inżynieria biomedyczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 45 A
2017 45 A
2016 45 A
2015 45 A
2014 45 A
2013 45 A
2012 50 A
2011 50 A
2010 32 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 8.7
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 8.7
2022 10.4
2021 10.2
2020 10.4
2019 8.6
2018 7.9
2017 7.8
2016 8.8
2015 7.9
2014 8.2
2013 8.6
2012 8.2
2011 7.9

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 1

  • Kategoria
  • Rok

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2007
  • The atherosclerotic heart disease and protecting properties of garlic: contemporary data
    Publikacja
    • S. Gorinstein
    • Z. Jastrzebski
    • J. Namieśnik
    • H. Leontowicz
    • M. Leontowicz
    • S. Trakhtenberg

    - MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH - Rok 2007

    Artykuł jest pracą przeglądową zawierającą najnowsze dane dotyczące choroby serca w przebiegu miażdżycowym oraz ochonnych właściwości czosnku. Obecnie prowadzone badania wykazały fundamentalną rolę jaką odgrywa czosnek we wszystkich stadiach choroby. Liczne badania in-vitro potwierdzają zdolność czosnku do redukcji parametrów zachorowania na choroby serca w przebiegu miażdżycy: całkowity cholesterol, LDL, trigliceryny, utlenione...

wyświetlono 283 razy