Abstrakt
BRAK
Cytowania
-
8
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 1
Scopus
Autorzy (5)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja monograficzna
- Typ:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
- Tytuł wydania:
- Advances in Food Authenticity Testing strony 201 - 225
- Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2016
- Opis bibliograficzny:
- Śliwińska M., Wiśniewska P., Dymerski T., Wardencki W., Namieśnik J.: Advances in Electronic Noses and Tongues for Food Authenticity Testing// Advances in Food Authenticity Testing/ ed. Gerard Downey United Kingdom: Woodhead Publishing, 2016, s.201-225
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/b978-0-08-100220-9.00008-4
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 127 razy